OSEI - Sportkórház | Sportorvosi engedély lekérdezés
Tisztelt Sportoló!

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége nyílik arra, hogy az Országos Sportegészségügyi Hálózat on-line sportorvosi engedélyeket nyilvántartó rendszerében leellenőrizze az Ön számára kiadott Sportorvosi Engedély érvényességi adatait.

Kérjük, hogy minden esetben a személyi okmányai (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, sportolói kiskönyv) alapján töltse ki az alábbiakat, mert a rendszer csak pontos adategyezés esetén tudja visszaigazolni az érvényességi adatokat.

FIGYELEM! A személyes adatok védelme és az adatbiztonság szempontjából kötelező valamennyi adat kitöltése!

Tájékoztatjuk, hogy a nyilvántartásunkban szereplő személyi adatok egyeztetését folyamatosan végezzük, így jelenleg még előfordulhat, hogy a sportkönyvében szereplő bejegyzés szerint Ön érvényes versenyzési engedéllyel rendelkezik, de adminisztrációs vagy technikai hiba miatt az a rendszerünkben nem szerepel, vagy a beazonosítás sikertelen. Ebben az esetben kérjük, hogy mindenképpen kezdeményezze Intézetünknél az adategyeztetést!
A beérkezett megkeresések feldolgozása kizárólag munkaidőben, MUNKANAPOKON 8- 16 óráig történik! Az ezen az időszakon kívül érkező e-mailek megválszolására az azt követő munkanapon kerül sor, melyet kérünk figyelembe venni! Köszönjük együttműködésüket és figyelmüket!

A számítógépéről naponta 10 lekérdezésre van lehetőség! Önnek ez a 0. lekérdezése

Kérjük, valós e-mail címet adjon meg, hogy munkatársaink felvehessék Önnel a kapcsolatot, ha adategyeztetésre van szükség!
E-mail címét bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!
több sportág esetén elég egy számot megadni, ha nincs szám akkor tegyen egy kötőjelet

© Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház - www.osei.hu

Előjegyzés: elojegyzes@osei.hu | +36-1-488-6120